19 Eylül 2008 Cuma
şipşak tarifler(sahurluk)
ramazanda bayat ekmek ve pideler diğer günlerden daha fazla olur değilmi?işte sizlere onları değerlendirmenin güzel ve şipşak yolu.aynı zamanda bir demet fesleğen blog sahibesi sevgili eda'ya gitsin.etkinliğe layık görürlerse....
yapılışı:bayat ekmek yada pidelerimizi küçük küpler halinde doğrayıp tereyağında kavurduktan sonra bir miktar kaşar rendesi ve 2-3 yumurta çırpılarak üzerine ,gezdirilir daha sonra iki tarafıda altüst kızartılır.çıtır ve güzel bir lezzet, deneyecek olmanız ümidi ile afiyetler olsun efendim.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
7 yorum:
ne kadar güzel olmuş.ekmeklerde değerlenmiş.eminim lezzetli olmuştur.ellerine sağlık canım.
sevgiler...
değerli yorumuna teşekkürler.
canım hersey nefıs ellerıne saglık hayırlı ramazanlar..
tam öğrenci yemeği ama öğrenci bayat ekmeği nasıl bulcak demi, ekmek bayatlamadan yok edilir :) bayat ekmek satılıyodur belki bi yerlerde
ellerine sağlık ne güzel değerlendirmişsin ayrıca güzel yorumun için tşkler tatlıyıda şiddetle denemeni tavsiye ederim hem çok hafif hem lezzetli:) sevgiler
hem pratik,hem kolaymış.. iyi fikir
Canım benim, layık görmek ne demek, ama bu tarif gelmediki bana..Mail olarak da diğer türlü de ulaşmadı..Şimdi tesadüfen iade-i ziyarete geldiğimde farkettim..Neyse, yine de çokk teşekkürler
Sevgiler
Yorum Gönder