5 Şubat 2009 Perşembe

tatlı ve mimmmm

halleyli pastanın başka bir versiyonu bu da. Hatırlarsanız daha önce tepsi de yapıp yayımlamıştım sizler için. 1 tane halleyi bıçakla küçük karelere bölüp kaselerin içine koyuyoruz.Üzerine hazırladığımız krem şantiyi koyup hafif karıştırıyoruz daha sonra ister çikolata sosu ister çikolatalı puding pişirip koyuyoruz ben puding tercih ediyorum.üzerini fındıkla süsleyip ikramdam önce buzdolabında bekletiyoruz.pratik ve leziz bir tat.tavsiye ediyorum arkadaşlar.afiyet olsun. VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Gel gelelim mimeeeee:-------------:)))

bu mimi ilk gördüğüm de çok hoşuma gitmişti konusu,biri beni mimlese de cevaplasam diyodum.sevgili arkadaşım http://snmzmutfak88.blogspot.com blog sahibi arkadaşıma sevgilerimi yolluyorum ve mimini cevaplıyorum zevkle:

  1. yakınınız da bulunan ilk kitabı alın
  2. 161.sayfayı açın
  3. 5.cümleyi okuyun
  4. blog sayfasına yazın
  5. en güzel cümle ve en güzel kitabı seçmeyin,yakınınız da bulunan ilk kitabı alın.

şu anda bilgilerine sık sık başvurduğum bir kitap var başucumda,epeydir orda, arasıra başka kitaplar okusamda o, yerini kimseye vermedi çoook zamandır.Prof.Dr.Ahmet Maranki'nin Yaşam Enerjisi adlı kitabı.Ahmet Maranki hakkın da daha çok bilgi için bu siteye uğrayıp bilgilerinden sizler de yararlanın .http://www.maranki.com/ 161.sayfa da kozmik beslenmenin önemi ile ilgili maddeler var.5.cümleyi değil 5.maddeyi yazmak istiyorum müsadenizle:

Suyu,severek,"O'nun adıyla"isteyerek içersek kozmik boyutu değişir."kozmik su"olur.