
kreması:
4 su bardağı süt
12 çorba kaşığı toz şeker
4 çorba kaşığı un
1 su bardağı finduk
yarım limon kabuğu rendesi
yarım paket margarin
muz
krema malzemelerinin hepsini soğuk olarak karıştırıp,kısık ateşte devamlı karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirelim.arada bir kaymak tutmaması için karıştırıp soğumasını bekleyelim.daha sonra üç katlı
uno pastabanımızın her katına döşeyelim.ayrıca her katına muz dilimleri ve finduk serpelim.en üstünüde güzeeelce krema ile kaplayalım.süsleme malzemelerini arzuya göre değiştirebiliriz,tabiki kremayıda ister hazır,ister kendi yaptığınız başka bir tarif olabilir:)uno pastabanlarla kendi pişirdiğim pandispanyalardan güzel sonuç alıyorum uğraşmaya da deymiyor:)ben böyle yaptım.