3 Mart 2009 Salı

unoyla pasta

kreması: 4 su bardağı süt 12 çorba kaşığı toz şeker 4 çorba kaşığı un 1 su bardağı finduk yarım limon kabuğu rendesi yarım paket margarin muz krema malzemelerinin hepsini soğuk olarak karıştırıp,kısık ateşte devamlı karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirelim.arada bir kaymak tutmaması için karıştırıp soğumasını bekleyelim.daha sonra üç katlı uno pastabanımızın her katına döşeyelim.ayrıca her katına muz dilimleri ve finduk serpelim.en üstünüde güzeeelce krema ile kaplayalım.süsleme malzemelerini arzuya göre değiştirebiliriz,tabiki kremayıda ister hazır,ister kendi yaptığınız başka bir tarif olabilir:)uno pastabanlarla kendi pişirdiğim pandispanyalardan güzel sonuç alıyorum uğraşmaya da deymiyor:)ben böyle yaptım.