19 Eylül 2008 Cuma

şipşak tarifler(sahurluk)

ramazanda bayat ekmek ve pideler diğer günlerden daha fazla olur değilmi?işte sizlere onları değerlendirmenin güzel ve şipşak yolu.aynı zamanda bir demet fesleğen blog sahibesi sevgili eda'ya gitsin.etkinliğe layık görürlerse.... yapılışı:bayat ekmek yada pidelerimizi küçük küpler halinde doğrayıp tereyağında kavurduktan sonra bir miktar kaşar rendesi ve 2-3 yumurta çırpılarak üzerine ,gezdirilir daha sonra iki tarafıda altüst kızartılır.çıtır ve güzel bir lezzet, deneyecek olmanız ümidi ile afiyetler olsun efendim.

7 yorum:

ceyt dedi ki...

ne kadar güzel olmuş.ekmeklerde değerlenmiş.eminim lezzetli olmuştur.ellerine sağlık canım.
sevgiler...

lemanice dedi ki...

değerli yorumuna teşekkürler.

banu kırmızıgül dedi ki...

canım hersey nefıs ellerıne saglık hayırlı ramazanlar..

stickman dedi ki...

tam öğrenci yemeği ama öğrenci bayat ekmeği nasıl bulcak demi, ekmek bayatlamadan yok edilir :) bayat ekmek satılıyodur belki bi yerlerde

hdidem95 dedi ki...

ellerine sağlık ne güzel değerlendirmişsin ayrıca güzel yorumun için tşkler tatlıyıda şiddetle denemeni tavsiye ederim hem çok hafif hem lezzetli:) sevgiler

siirimsi dedi ki...

hem pratik,hem kolaymış.. iyi fikir

bir demet feslegen dedi ki...

Canım benim, layık görmek ne demek, ama bu tarif gelmediki bana..Mail olarak da diğer türlü de ulaşmadı..Şimdi tesadüfen iade-i ziyarete geldiğimde farkettim..Neyse, yine de çokk teşekkürler
Sevgiler