28 Temmuz 2008 Pazartesi

dallar bastı kiraz

ne güzel dimi iki hafta önceydi bu manzara ve hem göz hem mide bayramımız.Bazen hafta sonunu geçirmeye köyümüze gidiyoruz.hem çocuklar için iyi oluyo hem biz bu şehrin sıcak, bayıltıcı havasından biraz uzaklaşmış oluyoruz haa bu arada da babacığımın bizim için toplamayıp beklettiği kiraz ağacına çıkıp doya doya yemeyide ihmal etmiyoruz.Ellerin dert görmesin babacığım daha dört yıl oldu ancak ama diktiğin fidanlar meyveye durdu.

4 yorum:

peynir hösmelimi dedi ki...

Merhabalar.Sayfaniz cok hosuma gitti.Bir dolastim izniniz olursa.Yorum birakmadan gitmek olmaz dedim.Babanizin fidanlari harika.Benim babamda yetistirir bizim icin.herzamanda bekletir meyvalari üstünde,sizin babaniz gibi.
Sevgilerle,Meral.

HÜLYA dedi ki...

lemancım ziyaretine ve gzüel yorumuna teşekkürler canım. ne gzüel hemşeriymişiz evet canım bende trabzonluyum ve trabzonda yaşıyorum daha doğrusu of ilçesinde yaşıyorum işim ve evim orda.. seni tanımaktan memnun olurum tatlım inşallah bir gün tanışma fırsatıda olur..

sevgiler canım her zaman beklerim görüşmek üzere sevgiyle kal

HÜLYA dedi ki...

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Adsız dedi ki...

Lemaniçem ben bu kirazları nasılda görmedim..Sakladınmı yoksa..Olurmu hiç bakan geliyor bakannn:)
Neyse ben hoşgörülü bakanım dalından koparıp yemesini severim..
sahibinede tşk ederim.
canım cicim hep gülelim..emi sevgiler.